csik-udv hsz-csik
   

Ghidul Timpului Liber este un website de informare turistică.

Scopul acestuia este prezentarea de informaţii utile pentru turiştii care doresc să viziteze zona Trei Scaune, cât şi pentru populaţia din aceste zone.

Componenţa ghidului este foarte utilă şi se referă la diferitele domenii care îi vizează pe cei interesaţi. Prestaţiile întreprinzătorilor zonei noastre sunt prezentate în patru categorii: cazare, petrecerea timpului liber, informaţii utile, atracţii, plus un calendar al evenimentelor care cuprinde manfestările tradiţionale, evenimente istorice, vizitarea frumuseţilor din natura, manifestări culturale, interesante din punct de vedere turistic şi pentru cei care oferă ospitalitate din acest ţinut. Acestora se mai adaugă interviuri şi o hartă.

Website-ul are o publicaţie proprie, care apare în fiecare anotimp în patru limbi. Este prima ediţie informativă, turistică din zonă cu ilustraţii. Conţine informaţii despre: locuri de cazare, programe şi locuri de agrement. Prestaţiile întreprinzătorilor locali sunt prezentate prin imagini foto în culori.


Este difuzată în 10.000 de exemplare sezonial, pe teritoriul Transilvaniei şi în Ungaria. Exemplarele sunt gratuite şi sunt difuzate în locurile frecventate de turişti.


Pe website-ul GTL baza de date este mai amplă, fiind actualizat zilnic. Aici sunt  prezentate inclusiv Trei Scaune, localităţile zonale, mai multe informaţii despre atracţiile turistice şi despre tradiţiile secuieşti.

Suntem accesibile în următoarele adrese:
www.szabadidokalauz.ro
, www.szk.ro
www.ghidultimpuluiliber.ro
, www.gtl.ro
www.sparetimeguide.ro
, www.stg.ro
www.freizeitsfuhrer.ro
, www.fzf.roMagyar | Română