csik-udv hsz-csik

SZABADIDŐKALAUZ

A Szabadidőkalauz Csíkszék, Udvarhelyszék és Háromszék turisztikai és információs portálja. Célja hasznos információkkal ellátni a térségbe látogató turistákat, illetve a lakosságot.

A Szabadidőkalauz céljai között szerepel Erdély szépségeinek a népszerűsítése, a székely hagyományok ápolása és a térség történelmi, tájegységi, kulturális és turisztikai sokszínűségének a bemutatása, és egyben archiválása is. 

Négy kategóriában: Szállás, Szabadidő, Hasznos, Látnivaló, valamint egy Eseménynaptárban mutatja be e térségek vállalkozóinak szolgáltatásait. Mindezt hagyományörző, történelmi, tájegységi, kulturális, turisztikai és vendéglátói vonatkozásban teszi. 

Honlapunkon a háromszéki látnivalókról olvashatnak többet a látogatók, és településleírásokat is találnak. Továbbá friss hírekkel és aktualitásokkal is várjuk az olvasókat. A Szabadidőkalauz fontosnak tartja a székely hagyományok ápolását, ezért igyekszünk ebben a témakörben is bővíteni a portál tartalmát.

Elérhetőek vagyunk a következő URL címeken:
www.szabadidokalauz.ro, www.szk.ro
www.ghidultimpuluiliber.ro, www.gtl.ro
www.sparetimeguide.ro, www.stg.ro
www.freizeitsfuhrer.ro, www.fzf.ro

A honlap térségenkénti (Udvarhelyszék és Háromszék) kiadványa évszakonként jelenik meg 10.000 példányszámban.

Ez a kiadvány formájában és négynyelvűségében térségünk első képes, információs, szabadidős lapja. A szálláshelyiségek, a különböző rendezvények, szórakozóhelyek útmutatója. Színes fényképekben mutatja be a helyi vállalkozók szolgáltatásait. Az első udvarhelyszéki kiadvány 2002. október elsején jelent meg. Azóta folyamatosan változik, évszakról-évszakra, mindig több és több érdekességgel szórakoztatja, információval látja el az olvasókat. Az első háromszéki Szabadidőkalauz 2010 nyarán jelent meg. 

A kiadvány A5-ös formátumban jelenik meg, és jellemzően 36-40 oldalas. Teljesen politikamentes és nem nyereségorientált. Az árakat a vállalkozók zsebére szabtuk, azok éltetik, akik részt vesznek benne.

Terjesztés:
Kiadványunkat 10.000 példányban terjesztjük Erdély-szerte és Magyarországon. Ingyenesen a vidék legfontosabb, legforgalmasabb helyiségeiben megtalálható (panziók, szórakozóhelyek, kulturális és turisztikai központok, utazási irodák, kulturális rendezvények, kiállítások, művészeti galériák, egyetemi- és középiskolai területek, fitness- és konditermek).

Adatgyűjtés:
Adatgyűjtésünket szerkesztés előtt 1,5 hónappal megkezdjük az időben való megjelenés érdekében. Adatgyűjtésünk régi klienseinknél telefonon történik. Új klienseket felkeresünk vagy személyesen jelentkezhetnek.

Cégekkel való viszonyunkban a reklámozó céljainak és szempontjainak megfelelően, a vásárló-centrikus magatartást választjuk.

Megjelenés:
Kiadványunk évszakonként jelenik meg új adatokkal frissítve. A következő 2018 március elején, amely a TAVASZI szám lesz és március, április és május hónapokra fog vonatkozni.


Reklámfelületek árai a Háromszéki kiadványban:
Áraink tartlamazzák a kiadványban való megjelenést illetve a www. szabadidokalauz.ro internetes oldalra való felkerülést a Szállás, Szabadidő vagy Hasznos kategóriák alatt.
A reklámok három hónapig érvényesek.

  • A5 / 8 (kisfelület képpel, adatokkal, 6,8 x 4,5 cm): 120 ron
  • A5 / 4 (átlag 7.5 x 6 cm, két fényképpel is lehet): 240 ron
  • A5 / 2 (féloldalas, 14 x 10 cm): 450 ron
  • A5 / 1 (egész oldalas, 14 x 20 cm): 800 ron

Honlap:
Amennyiben lapzárta után szeretne szabadidőkalauz tag lenni, a következő kiadványig felkerülhet csak a honlapra is. Ebben az esetben egy évszakra 90 ron-t, egy teljes évre 250 ron-t kell fizetni.

Várjuk jelentkezését!
Várjuk azokat a vendéglátókat, szolgáltatókat, akik velünk együtt szeretnék továbbépíteni az eddig kialakított eszmeiséget, és munkánk által a saját vállalkozásukat is reklámoznák.

Keresés a honlapon:
Magyar | Română