csik-udv hsz-csik

AKTUÁLIS: 

Megjelent a tavaszi Szabadidőkalauz Háromszéken!

Háromszéki vendéglátók és szolgáltatók ajánlataival megjelent a tavaszi Szabadidőkalauz Háromszéken. A kiadvány március, április és május hónapokra ajánl a helyieknek és az idelátogató turistáknak szállás-, szórakozási lehetőséget és hasznos információkat.

Tovább

        

HÍREK: 

Ilyenek a székelyek - fotópályázat

A székelyekről többféle kép, vélemény alakult ki a történelem folyamán. Ezek között helyet kaptak mind az idealizált ábrázolások, mind a túlzottan negatív bemutatások. A különféle sztereotípiák még ma is élnek a székelyekről. Például, hogy keménylelkűek, hogy furfangosak, ravaszak és szófukarok. Sok székely vicc, anekdota és más humoros írás alapját képezik ezek a sztereotípiák. És a köztudatban kialakult a székely góbé képe is, aki, mint mondják, agyafúrt, csavaros eszű, talpraesett, minden helyzetben megállja a helyét.

Tovább

INTERJÚ:

Szabadidő Sepsiszentgyörgyön (27. szám, 2017 tavasz)

A sepsiszentgyörgyi önkormányzat tulajdonában levő Sepsi ReKreatív R.t. a szabadidős- és sporttevékenységek körében kínál szolgáltatásokat a helyiek és a turisták számára. Szolgáltatásaik nagy népszerűségnek örvendenek, mert úgy a hideg, mint a meleg évszakra kínálnak szórakozási lehetőséget. A Sepsi ReKreatív R.t. marketing igazgatójával, Igyártó Gabriellával beszélgetett mukatársunk, Bezsnei-Török Noémi.   

Tovább

 

ESEMÉNYNAPTÁR: 

Incze László Céhtörténeti Múzeum - Tavaszi programajánló

Kézdivásárhely, 10-es udvartér 1.
Tel.: 0267-361748

Tovább

 

Keresés a honlapon:
Magyar | Română