csik-udv hsz-csik
Megjelent a bővített lapszámú, nyári Szabadidőkalauz Háromszéken!

Háromszéki vendéglátók és szolgáltatók ajánlataival megjelent a nyári Szabadidőkalauz Háromszéken. A nyári lapszám kivételesen bővített terjedelemben nyújt gazdag tartalmú olvasnivalót. A kiadvány június, július és augusztus hónapokra ajánl a helyieknek és az idelátogató turistáknak szállás-, szórakozási lehetőséget és hasznos információkat.

A hét éves tapasztalatokat követve kiadványunk ezúttal is Szállás, Szabadidő, Hasznos és Látnivaló rovatokban, valamint egy Eseménynaptárban mutatja be Háromszéket. A szálláshelyek, a különböző rendezvények és szórakozóhelyek útmutatója.

A szokásos rovatok mellett megtalálják Sepsiszentgyörgy újdonságait, továbbá Kézdivásárhely eseményeiről, illetve Kovászna vonzerejéről is olvashatnak benne az olvasók. 

Egy interjú keretében dr. Dimény Attilától, az Incze László Céhtörténeti Múzeum vezetőjétől megtudhatják azt, hogy milyen kiállításokkal várják a látogatókat és milyen további terveik vannak, illetve Gáspár László Zsolt, az EKE Kisbakancs túráinak a szervezője is válaszolt a túrák vezetésével és az egyesület által kínált programokkal kapcsolatos kérdésekre. Továbbá a kiadvány tartalmazza Sepsiszentgyörgy és Kovászna megye térképét is.

Kiadványunkat ingyenesen terjesztjük, nemcsak Háromszéken, hanem Magyarországon is. Megtalálható a vidék legfontosabb, legforgalmasabb helyiségeiben (panziók, szórakozóhelyek, vendéglátó egységek, kulturális és turisztikai központok, utazási irodák, kulturális rendezvények, kiállítások, művészeti galériák, fitnesz- és konditermek).

Érdeklődni lehet a részletekről a Szabadidőkalauz szerkesztőségében:
Telefon: 0741-926776, 0733-183081
E-mail: szabadidokalauz.kovaszna@gmail.com

 

Keresés a honlapon:
Magyar | Română