csik-udv hsz-csik
Jubilál a Szabadidőkalauz Háromszéken – Megjelent a 30. kiadványunk!

Háromszéki vendéglátók és szolgáltatók ajánlataival megjelent a Szabadidőkalauz 30. lapszáma Háromszéken. A jubileumi kiadvány december, január és február hónapokra ajánl a helyieknek és az idelátogató turistáknak szállás-, szórakozási lehetőséget és hasznos információkat.

A hét éves tapasztalatokat követve kiadványunk ezúttal is Szállás, Szabadidő, Hasznos és Látnivaló rovatokban, valamint egy Eseménynaptárban mutatja be Háromszéket. A szálláshelyek, a különböző rendezvények és szórakozóhelyek útmutatója.

A szokásos rovatok mellett megtalálják Sepsiszentgyörgy újdonságait, továbbá Kézdivásárhely eseményeiről, illetve Kovászna vonzerejéről is olvashatnak benne az olvasók. Egy interjú keretében Berszány Botondtól, a Szentgyörgy Pince egyik tulajdonosától megtudhatják azt, hogy mitől különleges az étterem és melyek a mai trendek a gasztroturizmusban, illetve Klárik Mária, a Zathureczky Berta Központ igazgatónője is válaszolt a központ létrejöttével és a további tervekkel kapcsolatos kérdésekre. Továbbá a kiadvány tartalmazza Sepsiszentgyörgy és Kovászna megye térképét is.

Kiadványunkat ingyenesen terjesztjük, nemcsak Háromszéken, hanem Magyarországon is. Megtalálható a vidék legfontosabb, legforgalmasabb helyiségeiben (panziók, szórakozóhelyek, vendéglátó egységek, kulturális és turisztikai központok, utazási irodák, kulturális rendezvények, kiállítások, művészeti galériák, fitnesz- és konditermek).

Érdeklődni lehet a részletekről a Szabadidőkalauz szerkesztőségében:
Telefon: 0741-926776, 0733-183081
E-mail: szabadidokalauz.kovaszna@gmail.com

Keresés a honlapon:
Magyar | Română