csik-udv hsz-csik
Hagyományos gazdálkodás Székelyföldön - fotópályázat - eredményhirdetés

A Szabadidőkalauz 2016-ban meghirdetett fotópályázata a végéhez érkezett. A Hagyományos gazdálkodás Székelyföldön címmel meghirdetett pályázatunk célja volt feleleveníteni és bemutatni a Székelyföldön még mindig virágzó hagyományos állattenyésztő és növénytermesztő gazdálkodást.

A felhívásra 16 pályázótól közel 120 fénykép érkezett a szerkesztőségünkbe.

A beérkezett fényképek által sikerült bemutatni az Erdélyben még ma is élő gazdálkodás hagyományos jellegét. A képek valóban színesen és változatosan mutatják be a hagyományos székely gazdálkodást, általuk gazdagabb lett a honlapunk.

Mindenkinek köszönjük az érdeklődést és a pályamunkákat is.

Április 29-én szerkesztőségünk külső munkatársak közreműködésével értékelte a képeket a pályázati felhívásban megadott kritériumrendszerek szerint. A szerkesztőségi tagok mellett Nagy Flórián fényképész véleményére is alapozva három nyertes képet sikerült kiválasztanunk a kínálatból.

Az első díjazott kép Balázs Ödön: Hosszú út című fényképe.
Nyereménye:
- 200 lejes vásárlási utalvány a székelyudvarhelyi Bagolyvár könyvesbolt jóvoltából
- egy 4 személyes utalvány az Időutazás programban való részvételre a korondi Slow-Tours Transylvania jóvoltából (értéke 240 lej)
- egy VIP kártya a Parajdi Wellness Center jóvoltából, amely 4 belépésre jogosít fel a wellnessbe, és a bent lévő összes szolgáltatás használatára

Balázs Ödön: Hosszú út (1. díjazott)A második legjobbnak értékelt kép Vass Lehel: Surlatás címet viselő fotója lett.
Nyereménye:
- egy 2 személyes belépő a hargitafürdői Balu Parkba (értéke 100 lej)
- egy 4 személyes utalvány a Korondi Séta programban való részvételre a korondi Slow-Tours Transylvania jóvoltából (értéke 180 lej)
- egy VIP kártya a Parajdi Wellness Center jóvoltából, amely 4 belépésre jogosít fel a wellnessbe, és a bent lévő összes szolgáltatás használatára

Vass Lehel: Surlatás (2. díjazott)A harmadik díjat Héjja Árpád: Pasztorélet című fényképe nyerte el.
Nyereménye:
- egy 2 személyes belépő a hargitafürdői Balu Parkba (értéke 100 lej)
- egy 4 személyes utalvány az Élményműhely programban való részvételre a korondi Slow-Tours Transylvania jóvoltából (értéke 60 lej) 

Héjja Árpád: Pasztorélet (3. díjazott)

Gratulálunk a nyerteseknek!
Honlapunk információs tartalmát folyamatosan bővítjük, így továbbra is szívesen fogadunk bármilyen anyagot, információt, érdekességet, és a szerzők nevének feltüntetésével közzé is teszünk.

A szerkesztőség

Keresés a honlapon:
Magyar | Română